Transparent
Inloggen
Sluiten

Vertrouwen Gerets tanende

7 november 2001 12:10

Verslaggever: BvT

Het vertrouwen van de supporters in trainer Gerets is met de recente slechte resultaten flink onder druk komen te staan. Was zijn status aan het begin van het seizoen nog onaantastbaar, nu denkt bijna de helft van de fans (47,7%) dat hij niet meer in staat zal zijn PSV uit de huidige dip te helpen, volgens de PSV Poll.

Aan de andere kant is het aantal fans wat nog wel vertrouwen heeft in de coach (48,2%) nog behoorlijk hoog, gezien de situatie. PSV staat 7e in de competitie en mag volgende week zaterdag strijden met NEC om de 6e plaats. En toch is van een massale roep om ingrijpen nog lang geen sprake.

De nieuwe PSV Poll gaat over de linksback plaats bij PSV. Dit seizoen staan daar afwisselend Jan Heintze en Wilfred Bouma. Waarbij de laatste alom wordt gezien als de gedoodverfde opvolger van de eerste. Echter, voorlopig zijn de resultaten met Bouma achterin niet best. De Helmonder speelt momenteel beter als linksbuiten. Wie wordt volgend seizoen de vaste linksback van PSV?

Meer op




Tags

gerets bouma poll tanende afwisselend alom dip gedoodverfde heintze helmonder linksbuiten wilfred

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte