Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Kerckhoven gaat eerst met Schalke'04 onderhandelen

7 november 2001 19:29

Verslaggever: RvW

Eric Gerets is zoals inmiddels al enige tijd bekend, nog steeds enorm gecharmeerd van de linkerflankspeler Nico van Kerckhoven. Tot nu toe kwam het er steeds niet van, maar dit seizoen is er een nieuwe kans. Het contract van de Belg loopt aan het einde van het seizoen af en hij zou dus transfervrij mogen vertrekken bij de Duitsers. Hij heeft inmiddels met Schalke-manager Assauer gesproken over een nieuw contract bij Schalke. Van Kerckhoven liet weten die onderhandelingen na de interlands tegen Tsjechie verder te spreken met Schalke'04.

De Belg liet weten op de hoogte te zijn van de interesse van Gerets en altijd enorm goed te hebben samengewerkt met de coach. Een mogelijke overstap zou dan ook verleidelijk zijn. De linkerflankspeler heeft het echter uitstekend naar zijn zin bij de Duitsers en wil dan ook eerst de onderhandelingen met Schalke'04 afwerken alvorens eventueel met PSV te gaan spreken.

Aangezien Van kerckhoven aan het einde van het seizoen transfervrij is, mag hij vanaf januari zonder problemen met andere clubs gaan onderhandelen.

Meer op




Tags

schalke kerckhoven gerets linkerflankspeler assauer samengewerkt tsjechie verleidelijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte