Transparent
Inloggen
Sluiten

JCB wint PSV Netwerk VoVo 2011/2012

6 juli 2012 10:47 - VoVo

De clubs zijn alweer druk met de voorbereiding, maar wij zijn onze bezoekers nog één uitslag van het vorige seizoen schuldig, namelijk die van de Voetbal Voorspelcompetitie (VoVo). Van de PSV'ers onder de 2.237 deelnemers was JCB de beste. Hij bleef met 353 punten de concurrentie ruim voor. Op de tweede plek van de fans van de club uit Eindhoven kwam gedeeld PSV&WEST HAM UTD-FAN. Derde werd koekenbakker, die vorig jaar de overkoepelende VoVo nog won.

Als het gaat om de Eredivisie, dan werd die het beste voorspeld door gedeeld HoornNH en koekenbakker. Het klassement voor de beker werd net als de beker zelf door PSV gewonnen; ZSC Westerhovuh pakte meer punten dan wie dan ook. JCB won op dezelfde manier het Europees klassement en BerBoga75 het Interlands klassement (exclusief EK).

Voor wat betreft alle PSV'ers wist boogie66 vantevoren het beste hoe het zou gaan in de play-offs. Het EK werd door een ajacied en twee PSV'ers, Pablo Rodrigues Gomes en novascottia het beste voorspeld. Het relatief klassement voor PSV ging naar FlorisTHFC.

Alle winnaars krijgen als prijs een vermelding bij hun loginnaam op de forums. De VoVo voor 2012/2013 gaat binnenkort alweer van start met de strijd om de Johan Cruijff Schaal XVII: PSV-Ajax.

Meer op VoVo
Tags

vovo jcb klassement koekenbakker voorspeld berboga boogie eredivisie floristhfc gomes ham hoornnh loginnaam novascottia overkoepelende rodrigues utd vantevoren vermelding voorspelcompetitie west westerhovuh xvii zsc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.851 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aankunnen backup basarnhem benfica berisha boateng boscagli dumfries eredivisie feyenoord galatasaray gokken ihattaren kwalitatief malen mand mauro midtjylland mwene obispo paok ramalho schmidt shevchenko spartak tank teze toptalenten viergever yonci