Transparent
Inloggen
Sluiten

Narsingh gaf ja-woord aan Ajax, maar transfer klapt op vraagprijs

10 juli 2012 06:58 - Telegraaf.nl

In De Telegraaf melden Marc Overmars en zaakwaarnemer Mino Raiola dat een overgang van Luciano Narsingh naar Ajax geklapt is. De aanvaller gaf na een goed gesprek min of meer zijn ja-woord aan Ajax. Daarna schakelden de Amsterdammers door naar Heerenveen. Toen de Friezen een bod van Ajax resoluut van tafel veegden, liet Overmars weten af te zien van een transfer. "Maar meer uitgeven dan we nu wilden, past in onze visie niet voor een speler die tot de zomer van 2013 vastligt. Bij Ajax groeien de bomen niet tot in de hemel. Wie weet is Luciano volgend jaar haalbaar."

Raiola suggereerde vervolgens dat de speler zich niet van de wijs laat brengen en desnoods zijn contract zal uitzitten en dan transfervrij vertrekken.

Zoals bekend wilde ook PSV de aanvaller zeer graag hebben. Of dat voor Narsingh nu nog een optie is, is onbekend.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

narsingh overmars raiola geklapt heerenveen hemel schakelden telegraaf uitgeven uitzitten vastligt wijs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage