Transparent
Inloggen
Sluiten

Onduidelijkheid rond Luciano Narsingh

10 juli 2012 16:30

Rondom de mogelijke transfer van Luciano Narsingh is de nodige onduidelijkheid ontstaan. Technisch directeur Johan Hansma reageerde tegenover De Telegraaf verrast op de uitlatingen van zaakwaarnemer Raiola en de berichtgeving in de ochtendkrant. "Het was nieuw voor mij dat Luciano en Ajax er wel uit zullen komen over een contract voor vier jaar. Zijn zaakwaarnemer Mino Raiola heeft mij gisteravond persoonlijk aangegeven met Ajax én PSV geen akkoord te kunnen bereiken."

De technisch directeur denkt dat er wel een oplossing is te vinden nu Narsingh zijn keuze tussen PSV en Ajax lijkt te hebben gemaakt. "PSV bood tot dusver meer dan Ajax en daar zullen we het over moeten hebben. Maar er zijn allerlei constructies denkbaar."

Tegenover het Eindhovens Dagblad laat de zaakwaarnemer van Narsingh weten dat Narsingh nog steeds zowel voor Ajax als voor PSV openstaat, maar dat er geen club is die er met Heerenveen is uitgekomen.

Ondertussen laat Marcel Brands weten het bod op Narsingh niet te willen verhogen. "Wij gaan op een gegeven moment ook verder kijken," aldus Brands tegenover het ED.




Tags

narsingh onduidelijkheid brands raiola constructies denkbaar hansma heerenveen ochtendkrant telegraaf uitgekomen verhogen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte