Transparent
Inloggen
Sluiten

Nieuwe linksback?

8 november 2001 19:52

Verslaggever: BvT

Als het aan de supporters ligt, trekt PSV voor volgend seizoen een nieuwe speler aan voor de linksback positie. De laatste PSV Poll vroeg welke speler de fans het liefst volgend jaar op die positie zien. De twee huidige selectieleden Heintze en Bouma kregen samen slechts een kleine twintig procent van de stemmen (13,5% respectievelijk 5,6%).

De vele fans die kozen voor de optie 'iemand anders' dromen wellicht stiekem van een terugkeer van Phillip Cocu of Arthur Numan. Een andere mogelijkheid is wellicht Schalke-speler Van Kerckhoven.

De nieuwe PSV Poll behandelt het recente idee van FIFA-voorzitter Sepp Blatter om scheidsrechters de mogelijkheid te geven rode kaarten te trekken voor schwalbes. Dit om spelbederf te voorkomen. Op dit moment is het voor de arbiter al mogelijk om geel te trekken, al gebeurt dat steeds minder. Mogelijk is het nodig om bij invoering van een dergelijke regel de scheidsrechter meer bij te staan met electronische hulpmiddelen, zoals een video-panel.

Is het probleem zo groot dat dit soort maatregelen moeten worden genomen, of levert het alleen maar meer verwarring op? Op de PSV Forums is inmiddels een topic hierover gestart.

Meer op




Tags

poll arthur blatter bouma cocu electronische fifa heintze hulpmiddelen kerckhoven kozen numan panel schalke schwalbes selectieleden sepp spelbederf verwarring

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte