Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV ontvangt 2,5 miljoen euro voor bereiken laatste 16 Europa League

13 juli 2012 13:50 - UEFA.com

PSV krijgt een bedrag van 2,5 miljoen euro overgemaakt door de UEFA voor het Europa League avontuur van vorig seizoen. PSV bereikte daarin de laatste zestien. De UEFA maakte vandaag de complete bedragen bekend die de clubs tegemoet kunnen zien voor de Europese prestaties en de bedragen uit de marketingpot.

Atletico Madrid (winnaar) en Schalke'04 (kwartfinale) zijn de grootverdieners in de EL met 10,5 miljoen euro. De Nederlandse clubs krijgen relatief erg weinig uit de marketingpot vanwege de lage bedragen die de Nederlandse tv-zenders betalen voor de uitzendrechten. Ter vergelijking Ajax hield aan het Europese avontuur zo'n 17,5 miljoen euro over.

Meer op UEFA.com




Tags

marketingpot uefa atletico madrid overgemaakt schalke uitzendrechten zenders

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte