PSV wint met 0-2 van Genk

15 juli 2012 14:34
PSV heeft tijdens de fandag van KRC Genk met 0-2 gewonnen van de gastheren. Voor rust zette Marcelo met een kopbal uit een hoekschop al op voorsprong. Na rust besliste Dries Mertens met een benutte vrije trap de wedstrijd. PSV was duidelijk te sterk voor de Belgische tegenstander en kwam maar weinig in de problemen. Opstelling PSV: Tyton, Hutchinson, Marcelo, Bouma, Willems, Van Bommel, Wijnaldum, Strootman, Lens, Matavz, Mertens. Opstelling PSV tweede helft: Waterman; Hutchinson, Derijck, Zanka, Manolev; Wijnaldum, Ritzmaier, Van Ooijen; Mertens, Lens (75 Locadia), Depay Op deze pagina volgen vanmiddag updates. Volg ook @psvnetwerk via twitter.