Transparent
Inloggen
Sluiten

Advocaat: Wijnaldum zal niet meer op rechts spelen

16 juli 2012 22:22

Na de komst van Luciano Narsingh kan Georginio Wijnaldum zich volledig gaan richten op de posities op het middenveld. Voor zijn 'gehate' rechtsbuitenpositie hoeft hij niet meer te vrezen. "Tegen Genk stond hij op 10 en daar kan hij zich op blijven concentreren. Voor die positie zal hij de concurrentie moeten aangaan met Ola Toivonen. Wijnaldum zal niet meer op rechts komen te spelen, zeker niet nu we Luciano Narsingh hebben aangetrokken,"zo liet Dick Advocaat weten in Dagblad Sp!ts.

Geconfronteerd met de opmerkingen van Advocaat verschijnt er een grote glimlach op zijn gelaat. "Heeft de trainer dat gezegd? Dat is mooi! De meningen zijn er nogal over verdeeld, maar mijn kwaliteiten komen het best tot uiting in het centrum. En ik denk ook dat ik dat inmiddels wel heb bewezen."

Meer: Sp!ts




Tags

advocaat wijnaldum narsingh gelaat genk glimlach ola rechtsbuitenpositie toivonen verschijnt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte