Transparent
Inloggen
Sluiten

Supportersvereniging opnieuw in strijd met Amsterdamse autoriteiten

9 november 2001 21:21

Verslaggever: RvW

De uitwedstrijd voor PSV in de Arena is voor de Supportersvereniging van PSV bijvoorbaat al een strijd met de Amsterdamse autoriteiten. net als voorgaande jaren kreeg de Supportersvereniging van de Amsterdamse autoriteiten geen toestemming om met bussen naar de Arena te komen. Fans worden verplicht per combi-reis te komen. Vele discussies tussen het bestuur van de Supportersvereniging en de Amsterdamse autoriteiten en acties van Eindhovense zijde mochten tot nu toe niet baten.

Dit jaar is de Supportersverneiging bijzonder ontstemd, zo liet het vandaag weten, omdat de Amsterdamse autoriteiten eerder nog hadden toegezegd maximaal 10 bussen toe te laten. Als reden zou nu 'de spanningen van de laatste weken' opgegeven zijn. In een perbericht laat de voorzitter van de Supportersvereniging Van Os deze beslissing niet te aanvaarden.

Meer op




Tags

supportersvereniging arena aanvaarden bestuur bijvoorbaat combi ontstemd opgegeven perbericht supportersverneiging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte