Transparent
Inloggen
Sluiten

Tyton: we willen zondag in de finale staan

20 juli 2012 20:15 - PSV.nl

Przemyslaw Tyton kwam vrijdag met de selectie van PSV aan in Polen en was dus even terug in eigen land. Tijdens de persconferentie van de Polish Masters was hij namens de PSV selectie aanwezig. “Mooi om hier weer terug te zijn in Polen. Het is een prachtig stadion met een mooie grasmat. Maar ik kom hier nu om voor PSV te spelen en we willen zondag in de grote finale staan.”

Dick Advocaat liet weten erg blij te zijn met de uitnodiging van de organisatie. "Een mooi toernooi met zulke grote clubs uit Europa. Dit is een belangrijk moment in onze voorbereiding, over twee weken spelen we de Super Cup."

Meer op PSV.nl
Tags

tyton polen advocaat masters polish przemyslaw

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met PSVPSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.837 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

albert arena arsenal bayern beesten competitievervalsing ehv fakkels feyenoord gestaakt gestaakte halsema hooligans izecson knvb macht manolev midweek mislintat morgenmiddag neva santos schamen side soubavaria stadje treurig uitsupporters vanalles volendam