Transparent
Inloggen
Sluiten

'Hiervan raakt Matavz echt niet van slag'

23 juli 2012 07:19

Tim Matavz liet zaterdag na de eerste wedstrijd van PSV tegenover De Telegraaf weten zich nog niet druk te maken dat hij nog niet onomstreden is voor de spitspositie. "Ik blijf er rustig onder. Waarom zou ik nerveus worden? We zitten nog in de voorbereiding. Ik weet wat de trainer van mij verlangt. Dat ik nu niet altijd speel, maakt mij niets uit. Het is normaal dat ik voor een basisplaats moet vechten."

Matavz gaf toe dat hij zijn huiswerk tijdens zijn vrije weken niet goed had gedaan. "Mijn conditie was bij terugkeer in Nederland niet goed. In de vakantie heb ik niet veel gedaan. Het gaat nu beter en beter."

Toen de zaakwaarnemer van Matavz zondagavond geconfronteerd werd met de uitlatingen van Dick Advocaat over Matavz had die vergelijkbare woorden: "Twee weken geleden mocht Tim niet weg, dat zal nu niet anders zijn. Hij heeft een contract bij PSV en moet zijn best doen om weer in het elftal te komen. Hiervan raakt hij echt niet van slag”, liet Van Ginkel zondagavond weten.




Tags

matavz tim advocaat conditie ginkel huiswerk nederland telegraaf vergelijkbare

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat seizoenskaart skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis