Transparent
Inloggen
Sluiten

Herdgang Bastards over besloten trainingen: 'PSV is geen warme club meer'

26 juli 2012 18:32

Ze worden liefkozend de 'Herdgang Bastards' genoemd. Een groep gepensioneerden die bijna iedere dag een kopje koffie komen drinken op trainingscomplex De Herdgang van PSV. Maar vanaf volgende week zijn ze nog maar drie dagen per week welkom.

Op Omroep Brabant reageerden enkelen van de groep boos. Piet Hoens: "Ik woon in een appartement en ben 's ochtends blij dat ik hier een uurtje of drie, vier naar toe kan komen voor de sociale contacten". Ook Albert Stamps is een trouwe bezoeker van De Herdgang: "Ze zeggen dat PSV zo'n warme club is en dat is ook wel zo, maar als ze dit wegpakken is het geen warme club meer".

Hoens: "Ik kom hier al tien jaar. Onder andere trainers waren we altijd welkom en nu komt Advocaat en wordt alles anders. Maar ik zeg niet dat het aan hem ligt. Ik denk dat het van bovenaf komt".

Bekijk de video: Omroep Brabant




Tags

herdgang bastards hoens advocaat albert bovenaf enkelen gepensioneerden kopje liefkozend reageerden stamps trouwe uurtje wegpakken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte