Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruim 2000 PSV fans mee naar PSV-Ajax; kaarten uitverkocht

31 juli 2012 20:05 - PSV.nl

PSV meldt dat er uiteindelijk ruim 2000 PSV fans met PSV meegaan naar het duel om de Johan Cruijff Schaal tussen PSV en Ajax komende zondag in de Amsterdam ArenA.

Gedurende het verloop van de verkoop is er continu overleg geweest tussen PSV en de KNVB over het benodigde aantal kaarten, aldus PSV op de officiele website. De uiteindelijk voor PSV-supporters beschikbare vakken zijn inmiddels volledig uitverkocht.

Bij navraag bij de KNVB bleek dat de voor hun gereserveerde kaarten inmiddels ook volledig zijn uitverkocht, er is dus helaas geen mogelijkheid om nog extra kaarten voor onze fans beschikbaar te stellen. Ook de voor Ajax bestemde supporterskaarten zijn inmiddels nagenoeg uitverkocht, wat inhoudt dat de seizoensopening zondag in een compleet uitverkocht stadion zal worden gespeeld.

Meer op PSV.nl




Tags

knvb arena benodigde bestemde meegaan navraag seizoensopening supporterskaarten vakken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage