Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV FANdag: start vanaf 13.00 uur, spelerspresentatie om 16.00 uur

1 augustus 2012 11:35

Vanmiddag houdt PSV de jaarlijkse FANdag, Vanaf 13.00 uur zijn er verschillende activiteiten rondom het Philips Stadion. Om 14.30 uur gaan de poorten van het Philips Stadion voor de wedstrijd van Legendary PSV. Zij spelen om 15.00 uur tegen Legendary FC Eindhoven. Aan die wedstrijd nemen onder andere oud PSV’ers Chris van der Weerden, John de Jong en René van de Kerkhof deel. De toegang voor deze wedstrijd is gratis.

Aansluitend vindt meteen de presentatie van het vrouwenelftal PSV/FC Eindhoven en het traditionele hoogtepunt de presentatie van de selectie van PSV en de nieuwe aanwinstenplaats. Na de spelerspresentatie begint het buitenprogramma, waar de spelers, speelsters en staf ook aan deelnemen.




Tags

fandag spelerspresentatie legendary aansluitend aanwinstenplaats buitenprogramma jong kerkhof speelsters toegang vrouwenelftal weerden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte