Transparent
Inloggen
Sluiten

Fans: Niet behoudend gaan spelen

13 november 2001 22:44

Verslaggever: BvT

De mindere resultaten van de afgelopen tijd mogen geen aanleiding zijn voor PSV om het gehanteerde systeem aan te passen en behoudender te gaan voetballen. Dat is althans de mening van de vele supporters die de PSV Poll hierover invulden. Eerder al liet PSV-voorzitter Van Raaij zich in dergelijke bewoordingen uit.

De laatste 'trend' in de Eredivisie is kiezen voor een defensieve speelwijze. Clubs als FC Den Bosch en Ajax behaalden al goede resultaten door terug te vallen op een helaas voor het publiek minder aantrekkelijke manier van voetballen. Ruim 60% van de supporters vindt echter dat PSV een andere manier moet vinden de prestaties weer op peil te krijgen.

De nieuwe PSV Poll gaat over de gemeente Eindhoven. Recentelijk kwamen de Olympische zwemkampioenen in het nieuws, die dreigen naar Rotterdam te verkassen als de gemeente niet snel een beslissing neemt over een te bouwen zwembad. En al vaker lag PSV Voetbal zelf in de clinch met de gemeente over verschillende dingen, van trainingsaccomodaties tot bankgaranties.

Op dit moment is er een probleem met de welstandscommissie om de vergunning te krijgen het PFU-hek te plaatsen. Op de PSV Forums wordt hierover gediscussieerd in de topic "onze fantastische sportgemeente...". Schiet de gemeente tekort of heeft men gelijk en moeten we oppassen dat de topsport niet teveel bevoordeeld wordt ten koste van belangrijkere dingen?

Meer op




Tags

gemeente behoudend poll aantrekkelijke bankgaranties behaalden belangrijkere clinch dreigen eredivisie gehanteerde hek invulden peil pfu raaij recentelijk sportgemeente trainingsaccomodaties trend vergunning verkassen welstandscommissie zwembad zwemkampioenen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte