Transparent
Inloggen
Sluiten

PAOK wil later op avond

14 november 2001 22:37

Verslaggever: BvT

Als het aan tegenstander PAOK ligt, wordt de heenwedstrijd op volgende week donderdag in Griekenland verlaat, van 18:30 tot 20:00 Nederlandse tijd. PAOK wil op die manier meer fans naar het stadion trekken. Of de UEFA en PSV hiermee akkoord gaan is nog niet bekend.

Ondertussen heeft de Griekse club net als vorig jaar ook zo haar interne problemen op te lossen. Naast problemen met blessures (Slatzan Spasic zal zeer waarschijnlijk niet speelklaar zijn voor de eerste wedstrijd tegen PSV), zijn er ook weer de financi?le problemen. Vandaag beloofde het bestuur echter binnen een week de salarissen van de spelers te voldoen. Ook zal coach Bajevic twee jaar contractverlenging aangeboden worden. Zelf vindt de trainer het daar nog te vroeg voor.

Zaterdag, als PSV tegen NEC speelt, zal een waarnemer van PAOK op de tribunes in Eindhoven zitten. Andersom zal PSV zondag in het Toumpa stadion aanwezig zijn als PAOK tegen Aigaleo speelt. De verwachting is echter dat PAOK dan met andere spelers zal starten dan tegen PSV, om tactische redenen en in verband met blessures.

Meer op




Tags

paok aigaleo bajevic beloofde bestuur griekenland heenwedstrijd interne slatzan spasic speelklaar toumpa uefa waarnemer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte