Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bommel: geen bewuste trap

11 augustus 2012 21:55

Mark van Bommel was de gebeten hond bij het RKC publiek. Ze vonden dat hij rood moest hebben en wensten hem een gebroken been toe. Gevraagd naar het moment waarop hij vol het been van zijn tegenstander raakte, liet hij tegenover Eredivisie Live weten: "Het was een 50/50 duel. Hij hield in en ik ging door. Het was geen bewuste trap. Maar ik raakte hem wel. De scheidsrechter heeft het ook zo beoordeeld."

"We kwamen vandaag vrij goedkoop op 1-0 voor. Daarna krijgen we twee counters tegen, waaruit ze twee keer scoren. Dan maak je je het zelf moeilijk. Ze wilden kansen creeeren uit fouten van ons en dat is ze goed gelukt uit de counter. We werden vervolgens vastgezet. Af en toe kwamen we er goed onderuit, alleen was dan de laatste pass niet goed."

"In de slotfase zat de 3-3 er nog in. De afgekeurde goal was voor de scheidsrechter heel moeilijk te beoordelen. Hij moet op de grensrechter afgaan. Ik verwijt hem niets. Zelf dacht ik dat Strootman achter de keeper stond. Dat was wel een heel belangrijk moment. Anders was het 3-3."




Tags

bommel afgaan counter counters creeeren eredivisie gebeten grensrechter hond rkc strootman wensten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist arensman babadi bakayoko basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz bovenkant connor crockett dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano martinez mauro oost poster sangare schouten shevchenko teze til tillman