Transparent
Inloggen
Sluiten

Toivonen baalt van 'onredelijke' vraagprijs

14 augustus 2012 13:30

In de Zweedse media liet Ola Toivonen weten te balen van het in zijn ogen onredelijke prijskaartje dat PSV aan hem heeft gehangen. Voetbal International meldde gisteren dat PSV 14 miljoen euro voor de Zweed vraagt. De aanvaller is klaar voor een volgende stap. "Natuurlijk heb ik de drang om iets nieuws te proberen. Dat heb ik altijd gezegd. Ik kijk nieuwsgierig rond naar de mogelijkheden. Maar het is niet zo dat ik me slecht voel als ik bij PSV blijf."

"Een vertrek zou een interessante beslissing zijn als PSV ermee akkoord gaat en mij laat onderhandelen met een club. Maar op dit moment mag ik dat niet", aldus Toivonen, die enkele geïnteresseerde clubs best interessant vindt. "Ja, sommige clubs wel. Mijn voorkeur gaat uit naar een grote Europese competitie, hoewel de Russische competitie ook groot is en zal blijven groeien. Waar we nu staan? Dat het leuk is dat PSV denkt dat ik zo belangrijk ben dat ik moet blijven."




Tags

toivonen onredelijke drang gehangen nieuwsgierig ola prijskaartje zweed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn bommel boscagli bosz bovenkant connor crockett dest driouech engeland eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost sangare schouten shevchenko teze til tillman