Transparent
Inloggen
Sluiten

Zanka: dit is een mentale test

16 augustus 2012 10:09

Vooralsnog is er voor Zanka niet meer dan een plaats op de tribune weggelegd onder Dick Advocaat. "Ik moet professioneel blijven, dit is een mentale test", zegt hij tegenover het Algemeen Dagblad. "Ik voel dat ik er klaar voor ben, maar de trainer beslist. Ik ben geen heel jonge voetballer meer, die weet dat hij geduldig moet zijn. Aan de andere kant zijn dit ook de wetten van een topclub."

"Al sinds de oefenwedstrijd tegen Benfica heb ik het gevoel dat ik er klaar voor ben. Ik zat thuis voor de televisie. Ach, dit is één wedstrijd, ik ga echt niet hopen dat anderen fouten maken." De verdediger moet nog wennen aan het spelsysteem bij PSV. "Bij FC Kopenhagen was het duidelijk. Vier verdedigers, twee contolerende middenvelders die je altijd steunen. Bij PSV gaat één van die spelers mee naar voren, dan moet je zelf kiezen of je doorschuift. Dat was even moeilijk voor me."




Tags

zanka advocaat benfica contolerende doorschuift kopenhagen spelsysteem weggelegd wetten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte