Transparent
Inloggen
Sluiten

Mertens: ik weet zeker dat Advocaat gekeken heeft

16 augustus 2012 18:32 - Het Nieuwsblad

Dries Mertens was de grote man in de interland van Belgie tegen Nederland. In Belgie werd dan ook gesproken over de 'Dries Mertens-show'. Van te voren liet hij lachend weten dat hij van club zou moeten veranderen als Nederland zou winnen van de Belgen, omdat hij in de kleedkamer dan geen leven meer zou hebben. "Dat was om te lachen," aldus de Belg tegenover Het Nieuwsblad. "Maar het zou moeilijk zijn geweest terug te keren naar Nederland als we verloren hadden, ja. Natuurlijk wordt er onder ploegmaats wel eens geplaagd. Jullie hebben een goeie lichting maar komen er nooit, hoor ik dan. Ja, wacht maar zeg ik altijd. We hebben tijd nodig. Ik wil niet zeggen dat het nu zeker lukt maar we hebben gewoon een goeie ploeg."

Hij vierde zijn doelpunt als een bevrijding. "Dat kwam ook door de situatie bij PSV. Ik was wat gefrustreerd dat de trainer me vorige match gewisseld had. Dan lijkt het dat je slecht bezig bent, maar ik vond dat ik helemaal niet slecht aan het spelen was."

"Ik weet zeker dat Advocaat gekeken heeft. Maar ik hoef hem geen signaal te geven. Ik weet wat ik kan en ik weet dat hij dat ook weet."

Meer op Het Nieuwsblad




Discussieer mee op de forums


Tags

mertens advocaat nederland belgie dries bevrijding geplaagd match nieuwsblad ploegmaats show

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte