Transparent
Inloggen
Sluiten

Prima sfeer in Philipsstadion ondanks hitte

18 augustus 2012 21:32

Ondanks de tropische temperaturen in het Philipsstadion was er wederom sprake van een prima sfeer. De hele wedstrijd lang werden de spelers door de aanhang op een positieve manier aangemoedigd. Met name de teruggekeerde Mark van Bommel werd veelvuldig toegezongen. Voor hem werd ook een sfeeractie georganiseerd. Voorafgaand aan de wedstrijd hielden de supporters op de tweede ring op de oosttribune papiertjes omhoog waardoor de letters MARK werden gevormd. Daaronder hing een spandoek met daarop KING OF PHILIPS en over de eerste ring werd een groot spandoek met zijn afbeelding.

De scheidsrechter hield wel rekening met de hitte en lastte zowel in de eerste als in de tweede helft een drinkpauze in voor de spelers.




Tags

hitte philipsstadion ring spandoek aanhang bommel drinkpauze king lastte letters oosttribune papiertjes sfeeractie temperaturen tropische

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte