Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV doet bod op Carew

9 maart 2000 06:21 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: NvdL

Het Algemeen Dagblad meldt deze morgen dat PSV een offici?el bod heeft gedaan op de 20-jarige spits John Carew van Rosenborg. Bronnen binnen Rosenborg bevestigen het bericht. Zijn zaakwaarnemer bevestigd dat er 'een club' een bod heeft gedaan, hij wil ontkennen nog bevestigen dat het om PSV gaat.

Van Raaij bevestigde inmiddels in Nederland het bod op de Noorse spits. PSV heeft er nooit een geheim van gemaakt geinteresseerd te zijn in de spits en lijkt nu tot actie over te gaan.

De kans dat de spits daadwerkelijk naar PSV komt lijkt echter klein. In een eerder interview zei de spits dat hij PSV geen sportieve verbetering vindt en liever naar Itali? vertrekt. Vele internationale clubs zijn inmiddels geinteresseerd in de diensten van Carew die met Rosenborg opzien baarde in de Champions League.

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

carew rosenborg baarde itali nederland ontkennen opzien raaij

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte