Transparent
Inloggen
Sluiten

Bevestiging: Mokhtar tekent voor drie jaar bij PEC Zwolle

20 augustus 2012 16:05 - PEC Zwolle

PSV heeft Youness Mokhtar verkocht aan PEC Zwolle. De aanvaller tekent een contract voor drie seizoenen. Dat meldt de club uit Zwolle zojuist officieel.

De 20-jarige Mokhtar doorliep de gehele jeugdopleiding van PSV en maakte in 2009 zijn debuut bij de Eindhovenaren tegen Valenciennes. In de zomer van 2010 werd het talent beloond met een vierjarig contract bij PSV. De doorbraak in de Eredivisie bleef tot dusverre uit, waarop hij vorig seizoen werd verhuurd aan FC Eindhoven.

De in Utrecht geboren aanvaller van Marokkaanse afkomst kan op alle aanvallende posities uit de voeten. Technisch directeur Gerard Nijkamp is trots dat hij voor PEC Zwolle heeft gekozen. "Er was veel interesse voor hem. Wij zijn dan ook blij dat hij zich aan ons verbonden heeft." Bij PSV had Mokthar nog een contract tot de zomer van 2014.

Meer op PEC Zwolle




Tags

mokhtar pec afkomst dusverre eredivisie gerard mokthar nijkamp utrecht valenciennes vierjarig youness

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

babadi bakayoko bardet bla boscagli bosz business dest eredivisie feyenoord hendrikus jong kern kompas kroes lozano mauro oost pepi praag ruilen schouten seat skipper sparta teze til tillman utrecht voorkennis