Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV wijst biedingen van Benfica en Trabzonspor op Matavz af

20 augustus 2012 23:41 - VI.nl

PSV heeft tot onvrede van de zaakwaarnemer van Tim Matavz biedingen van Benfica en Trabzonspor op de aanvaller afgewezen. "Als er clubs komen die bereid zijn veel geld te betalen voor een bankzitter, kan ik me niet voorstellen dat meneer Brands een goed bod kan en zal negeren", aldus Van Ginkel tegenover Voetbal International. "Ik vind het ongelooflijk hoe PSV hem behandelt. We hebben het over een Sloveens international. Die jongen moest en zou naar Eindhoven komen. Fred Rutten maakte graag gebruik van hem, maar Phillip Cocu koos voor Lens en Advocaat doet dat nu ook. Dat mag, maar dan moeten ze begrijpen dat Tim wil vertrekken."

PSV heeft de eerste bieding van zeven miljoen euro van Benfica en van 4,5 miljoen van Trabzonspor desondanks toch afgewezen. "Wij willen Tim niet kwijt. Hij moet dit jaar topscorer van Nederland worden. Als er toch een club komt die per sé wil doorpakken, dan moeten ze beseffen dat wij ook een vervanger moeten kopen. En dat is nu niet meer zo makkelijk."

Meer op VI.nl




Tags

benfica trabzonspor matavz tim advocaat bankzitter bieding brands cocu ginkel lens meneer nederland negeren onvrede rutten topscorer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte