Transparent
Inloggen
Sluiten

'Zeta-PSV zonder twijfel de grootste wedstrijd in de historie van het clubvoetbal van Montenegro'

21 augustus 2012 22:28

Montenegro kijkt uit naar het treffen tussen FK Zeta en PSV komende donderdag. "Wat er ook gebeurt, nooit zal vergeten worden wat we bereikt hebben," zo gaf middenvelder Goran Burzanović aan op de website van de UEFA. FK Zeta wist de eerste, tweede en derde voorronde door te komen.

"Het duel tegen PSV is zonder twijfel de grootste wedstrijd in de historie van het clubvoetbal van Montenegro. Ik ben zo blij en trots dat we tegen een voormalige Europese kampioen mogen spelen. Maar we gaan de wedstrijd niet in om de shirts na afloop te mogen ruilen. Na de drie rondes doorgekomen te zijn, hebben we nu de kans om tegen een van de topclubs te spelen."

"We weten onze plaats ten opzichte van de tegenstander, maar de spelers van PSV moeten weten dat we niet slechts spelen om de shirts na afloop te ruilen. We zullen alles geven en proberen hen het leven zuur te maken. Ik ben blij dat we eerst thuisspelen. We beginnen op 0-0 en ik hoop dat we met enorme steun van het publiek iets kunnen bereiken. Hoe dan ook zal ons succes nooit vergeten worden."

"We waren de eerste club van ons land die in de UEFA Cup mocht uitkomen, de eerste kampioen van het land en nu hebben we het grootste Europese succes van het land bereikt," aldus een directeur van de club. "Er is geen mooier gevoel dat we uit mogen komen tegen Mark van Bommel, Ola Toivonen en de andere PSV-spelers. Het is een eer voor zo'n kleine club om op hetzelfde niveau te mogen spelen als deze voormalige kampioenen, de opvolgers van Ronaldo en Romario."




Tags

montenegro zeta clubvoetbal historie ruilen uefa bommel burzanovic doorgekomen eer goran kampioenen ola romario ronaldo thuisspelen toivonen voorronde zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage