Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV wil voorlopig alleen samenwerking met MVV op technsich vlak

15 november 2001 20:27 - Verklaring MVV Maastricht

Verslaggever: RvW

MVV heeft vandaag via een verklaring laten weten dat PSV voorlopig afziet van commerciele en financiele samenwerking. PSV heeft laten weten dat het voorlopig alleen een samenwerkingsverband op voetbaltechnisch vlak wil aangaan met de club uit Maastricht. De komende weken zullen de plannen hiervoor uitgewerkt worden. MVV hoopt hierover na de UEFA Cup wedstrijden van PSV eind november meer duidelijkheid te hebben in de vorm van een concrete invulling van de plannen.

MVV hoopt nu via andere financiers een garantstelling van de benodigde 3 miljoen gulden voor overleving van de club te kunnen realiseren. De plannen op voetbaltechnisch vlak met PSV hoopt MVV daar als positieve steun richting de financiers te kunnen gebruiken.

Meer op Verklaring MVV Maastricht




Tags

technsich afziet benodigde garantstelling gulden maastricht overleving samenwerkingsverband uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.835 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage