Transparent
Inloggen
Sluiten

Kleine wijziging in kaartverkoop Willem II-PSV

9 maart 2000 19:59 - Supportersvereniging

Verslaggever: NvdL

De Supportersvereniging meldt vandaag dat de kaartverkoop van de losse kaarten voor de wedstrijd in Tilburg zondag niet in de souvenirshop, maar bij Ingang 10 aan de Zuidzijde van het stadion begint. Het tijdstip blijft ongewijzigd, nl. zondag 12 maart va. 13:00.

Per persoon kan men met slechts twee clubkaarten kaarten kopen (??n toegangsbewijs per kaart). Het is dus niet mogelijk voor al je familieleden tegelijk kaarten te halen.
De kaarten kosten 39,-

De verkoop van bus-combi kaarten begint morgen voor de niet-reiskaarthouders. De bus-combi kost 35,50. Verkoop hiervan verloopt w?l via de souvenirshop.

Het verschil in prijs komt op het eerste gezicht merkwaardig over, het probleem is echter dat er een landelijke afspraak is die regelt dat supporters welke reizen met een bus-combi 40% korting krijgen op een toegangsbewijs. Deze regeling geldt voor alle uitwedstrijden en was dus ook al van kracht bij de uitwedstrijd tegen Roda. Aaangzien Willem II echter de prijs van het kaartje zo hoog heeft gemaakt komt het verschil nu pas echt goed tot uiting. De regeling is ge?nitieerd om supporters te stimuleren met de bus naar uit-wedstrijden te reizen.

De daadwerkelijke prijs van het kaartje is dus 39,-, supporters die lid zijn van de Supportersvereniging en met de bus van reizen, betalen dus slechts 23,- voor hun kaartje en 12,50 voor de bus.

Meer op Supportersvereniging




Tags

combi kaartje regeling souvenirshop supportersvereniging toegangsbewijs aaangzien clubkaarten familieleden korting nitieerd ongewijzigd regelt reiskaarthouders roda tilburg verloopt zuidzijde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage