Transparent
Inloggen
Sluiten

Twee plaatsen winst na thuisoverwinning tegen NEC

17 november 2001 21:21

Verslaggever: RvW

PSV is vanavond van een zevende naar een tijdelijke vijfde plaats op de ranglijst geklommen via een kleine overwinning op NEC. Het ging NEC en NAC op de ranglijst voorbij. PSV versloeg de Nijmegenaren met 3-1 via doelpunten van Bouma, Ooijer en Rommedahl. De ploeg kwam al na 3 minuten op voorsprong via een goal van Bouma. Dat bracht direct weer hoop op een duidelijke en forse overwinning van PSV.

Zover zou het echter niet komen. De Nijmegenaren kwamen na een half uur spelen op gelijke hoogte via een doelpunt van Simr. In de tweede helft wist PSV weer op voorsprong te komen door een penalty benut door Ooijer.

Tien minuten later kwam NEC met 10 man te staan doordat verdediger Schuurman er met rood afmoest. In de slotfase kon PSV van dat overwicht nog gebruikmaken door de zege veilig te stellen. Rommedahl maakte de derde bevrijdende treffer voor de Eindhovenaren.

Meer op




Tags

bouma nijmegenaren ooijer rommedahl thuisoverwinning afmoest bevrijdende nac schuurman simr

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat seizoenskaart skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis