Transparent
Inloggen
Sluiten

Waterreus houdt zich staande in de goal

17 november 2001 23:24

Verslaggever: RvW

Ronald Waterreus maakte een uitstekende rentree in de goal van PSV na de operatie aan zijn ellebogen die hem lang aan de kant hield. Toch verliep de rentree niet op rolletjes. In de warming-up ging de keeper nog door zijn rug. 'Ik word oud' aldus Waterreus. Tijdens de wedstrijd sprong de wond aan zijn elleboog opnieuw open. Ondanks de ongemakken kon de keeper de wedstrijd gewoon uitspelen op zijn karakter. Volgens de Limburger springt de wond nog regelmatig open, maar is er geen probleem zolang de wond niet gaat ontsteken zoals eerder gebeurde, 'als dat niet gebeurt is het gewoon een huis-, tuin- en keukenwondje'.

Meer op




Tags

waterreus wond ellebogen elleboog keukenwondje limburger ongemakken ontsteken springt tuin

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage