Transparent
Inloggen
Sluiten

Wouters: ook tegen PSV krijgen we kansen

14 september 2012 21:34

Volgens Jan Wouters is PSV de topfavoriet voor de titel. “PSV kan geduldig spelen en wachten op de kansen. Zij vertrouwen op de individuele kwaliteiten van hun spelers, zoals Ola Toivonen die gevaarlijk in het centrum kan opduiken.”

Voor FC Utrecht geldt dat het moet durven te voetballen. “Ondanks dat wij dan misschien minder kwaliteit hebben dan PSV, moeten wij het opbrengen om te blijven voetballen”, benadrukt de trainer. “Dit moeten we net zo doen als in de uitwedstrijd tegen NAC. Belangrijk is dat we durven, want ook tegen de Eindhovenaren krijgen we mogelijkheden. Dan moeten we scherp zijn om de kansen te benutten.”

Jan Wouters kan definitief geen beroep doen op Johan Mårtensson (enkel) en Yassin Ayoub (kuitbeen). Jacob Mulenga en Nana Asare, beiden met last van de hamstring, zijn twijfelgevallen voor de wedstrijd van zondagmiddag. Na blessures zijn Michael Zullo, Daan Bovenberg en Cedric van der Gun weer inzetbaar.




Tags

wouters asare ayoub beroep bovenberg cedric daan jacob kuitbeen martensson michael mulenga nac nana ola opduiken titel toivonen topfavoriet twijfelgevallen utrecht zullo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage