Transparent
Inloggen
Sluiten

Advocaat maakt zich zorgen: 'we moeten op zoek naar de oorzaak'

16 september 2012 17:16

Voor de camera van Eredivisie Live had Dick Advocaat het moeilijk met de slechte prestatie van zijn elftal. "Dit was ongelofelijk. Er zijn geen excuses voor deze nederlaag. FC Utrecht heeft gewoon verdiend gewonnen. Ze waren op alle fronten beter. In de tweede helft controleerden we het spel wel, maar we hebben nauwelijks een kans afgedwongen."

"Of ik woest ben geworden? Na RKC was ik woest. Dat kan je niet elke keer doen, dan werkt het niet meer. Ik maak wel wel zorgen. We zullen er met de staf achter moeten komen wat er mis is in uitwedstrijden. We dachten dat we in de voorbereiding het lek boven hadden. We speelden een paar goede wedstrijden, maar dat was tegen tegenstanders die ons meer ruimte gaven."

"Je moet niet emotioneel reageren na een wedstrijd, maar dit was zeer slecht. De wil om te winnen was er niet. We lieten ons helemaal afbluffen. We moeten samen gaan zitten met de staf om te kijken waar het aan ligt. Misschien is de samenstelling niet goed. Met onze kwaliteiten zal het toch ergens aan moeten liggen. Ik zie het niet terug, alleen in thuiswedstrijden. Je kunt niet twee van de drie uitwedstrijden verliezen."

"De afspraken verdedigend gezien waren wel goed. Maar het is niet voor de eerste keer dat een aantal spelers miskopt of dat de tegenstander beter is. Ik denk zelf bij een corner dat een tegenstander wel heel goed moet koppen, wil hij het van mij winnen." Advocaat wisselde in de rust Mertens en Toivonen. "Ik had het hele elftal kunnen wisselen. Maar Mertens en Toivonen oogden wel erg vermoeid, net als een paar anderen. Waar dat aan ligt? Geen idee, misschien de interlands. Maar dat mag geen excuus zijn."




Tags

advocaat mertens toivonen woest afbluffen afgedwongen controleerden emotioneel eredivisie excuus fronten miskopt oogden rkc utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte