Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV bevestigt contractverlenging Tamata

18 september 2012 17:26 - PSV.nl

PSV heeft dinsdag het contract met Abel Tamata (21) met twee jaar verlengd. De verdediger ligt nu tot 2015 vast in Eindhoven. Tamata is dit seizoen verhuurd aan Roda JC, waar hij tot nu toe alle competitiewedstrijden in de basis begon. Dinsdagmiddag zette hij in het Philips Stadion zijn handtekening onder het nieuwe contract.

Tamata is blij met zijn nieuwe overeenkomst. “Het was al bekend. Toen ik naar Roda JC ging, hebben we afgesproken om het contract te verlengen, maar ik ben blij dat het nu rond is”, aldus Tamata na de ondertekening van zijn contract. Zijn doel is duidelijk. “Vorig seizoen heb ik door die beenbreuk bijna niet gespeeld. Ik moet dit seizoen zo veel mogelijk spelen om te zorgen dat ik volgend jaar op een hoger niveau zit. Ik ben er van overtuigd dat ik dan van waarde ben voor PSV.”

Technisch manager Marcel Brands sloot zich aan bij de woorden van Tamata. “Na zijn blessure is Jetro Willems doorgebroken. Voor Abel is het belangrijk dat hij zo veel mogelijk wedstrijden gaat spelen bij Roda JC en volgend jaar sterker terugkomt bij PSV”, aldus Brands. Tamata speelt sinds 2007 bij PSV. Hij debuteerde voor PSV op 16 december 2010 in de UEFA Europa Leaguewedstrijd tegen Metalist Charkov.

Meer op PSV.nl




Tags

tamata roda abel brands beenbreuk charkov jetro metalist ondertekening terugkomt uefa willems

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman