Transparent
Inloggen
Sluiten

Brands: bewuste keuze om Narsingh te halen en geen extra verdediger

20 september 2012 16:25

Marcel Brands liet in De Telegraaf weten zich niet te kunnen vinden in de kritiek dat hij in de afgelopen transferperiode naast 'Zanka' beter nog een verdediger had kunnen aantrekken in plaats van vier miljoen euro te betalen voor rechterspits Luciano Narsingh.

"Dat was een bewuste keuze. We hadden al acht verdedigers, waarvan een groot aantal internationals, en slechts vier aanvallers plus de talentvolle Depay. De nederlaag tegen FC Utrecht lag bovendien niet aan de verdediging. Het was een collectief falen. Het probleem lag eerder voorin, aangezien we zelfs met z’n elven tegen negen spelers niet scoorden”, stelde Brands in Dnjepropetrovsk.




Tags

brands narsingh depay dnjepropetrovsk elven rechterspits telegraaf utrecht zanka

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

babadi bakayoko bardet bayern bla boscagli bosz business crockett dest eredivisie feyenoord jong kern kroes lozano mauro oost pepi praag ruilen schouten seat skipper sparta teze til tillman utrecht voorkennis