Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV blundert naar 2-0 nederlaag

20 september 2012 20:55

PSV lijkt al vroeg in het seizoen steeds verder weg te zakken. Zonder aansprak te maken op een goed resultaat, verloor PSV met 2-0 van een middelmatig elftal van Dnjepr. Blunders lagen aan de tegendoelpunten ten grondslag. Bij de 1-0 ging Derijck bij een hoge bal volledig in de fout. De 2-0 was een eigen doelpunt van Hutchinson.

PSV had de wedstrijd onder controle in de eerste helft. De ploeg gaf niets weg, maar speelde zo voorzichtig dat het voorin ook onmachtig was om iets te creeren. De ploeg leek via balbezit zelfvertrouwen te willen tanken.

In de tweede helft had PSV het vele balbezit willen omzetten in meer aanvallende initiatieven. Door een enorme blunder van Derijck ging het helemaal mis. Bij een hoge bal timede de Belg volledig mis. De tegenstander kon profiteren en de bal over de inmiddels uitgelopen Waterman in het doel wippen. Vervolgens was er weinig meer zichtbaar van de controle en zekerheid. Vlak daarna werd Strootman, linksback na het uitvallen van Willems, heel simpel uitgekapt. Een voorzet over de grond werd vervolgens door Hutchinson in eigen doel getikt.

PSV probeerde daarna wel op zoek te gaan naar een doelpunt. De ploeg was echter onmachtig om uberhaupt kansen te creeren. Tegen Dnjepr, dat zeker niet zo sterk was als gevreesd en dat geen moment aanstalten maakte om thuis op zoek te gaan naar een doelpunt, kon PSV veel te weinig brengen.




Tags

blundert derijck dnjepr hutchinson onmachtig aansprak aanstalten getikt gevreesd middelmatig omzetten strootman tanken timede uitgekapt waterman willems wippen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte