Transparent
Inloggen
Sluiten

Waterman: ik reken nog nergens op voor de volgende wedstrijden

20 september 2012 21:46

Boy Waterman stond verrassend in de basis bij PSV. "Ik was wel verrast, maar hier ben ik voor naar PSV gekomen. Nee, een uitleg heb ik niet gehad, die heb ik ook niet gevraagd," zo gaf de keeper aan voor de camera van Eredivisie Live. "Als je speelt, doe je het goed op de training. Winnen is natuurlijk het belangrijkste, maar ik ben blij dat ik weer heb gespeeld. Tevreden kan ik echter niet zijn na een nederlaag. Het is frustrerend dat ze twee keer voor de goal komen en twee zulke lullige doelpunten maken."

"Ik heb inderdaad actief gecoacht tijdens de wedstrijd. Ik denk wel dat dat nodig is in een wedstrijd met zoveel lawaai van de tribune. Als de spelers er moeite mee hebben dan hoor ik dat wel," aldus de nuchtere Waterman. "Of ik nu een paar wedstrijden de kans krijg? Ik reken nergens op. Ik doe gewoon mijn ding en dan zie ik wel."




Tags

waterman eredivisie lawaai lullige nuchtere

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage