Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV moet waken voor onderschatting; weinig animo bij fans

20 november 2001 08:10

Verslaggever: RvW

Donderdag staat de UEFA Cup wedstrijd tegen PAOK op het programma. Een van de belangrijkste taken van Eric Gerets is om te waken voor onderschatting in de selectie. PSV kende vorig jaar weinig problemen met PAOK en liep er vrij makkelijk overheen. Maar vorig jaar is dit jaar niet in zeker in de uitwedstrijd zal het een heel lastige kluif worden. Daarbij komt dat de sterspelers Van Bommel en Hofland niet van de partij zullen zijn.

Sowieso leeft de wedstrijd nog niet echt, dat moet eigenlijk vandaag van de grond komen. Ook bij de supporters wordt er nog niet echt naar toegeleegd als een echte playoff wedstrijd in Europees verband. De animo onder de supporters om mee te reizen naar Griekenland was bijzonder klein. Slechts tientallen fans reizen mee en nog eens tientallen gaan met eigen vervoer. Daarbij speelt natuurlijk wel mee dat een aantal fans vorig jaar rond deze tijd ook al mee ging naar PAOK.

Meer op




Tags

animo onderschatting paok bommel gerets griekenland hofland kluif playoff sterspelers toegeleegd uefa vervoer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte