Transparent
Inloggen
Sluiten

Advocaat: niet Brands, maar ik verantwoordelijk

22 september 2012 08:24

Dick Advocaat ergerde zich tijdens de persconferentie openlijk over de harde kritiek in de media na de nederlaag tegen Dnjepr. De coach vond het moment daarvoor ongepast en begreep ook de aanval van de media op Marcel Brands niet.

"Marcel Brands heeft een goede groep spelers neergezet. Als het dit seizoen niet lukt, dan ligt het niet aan hem, maar aan mij. Zo simpel is het”, zo nam Advocaat het op voor Brands. Uberhaupt vindt Advocaat het na een paar weken te vroeg om al veroordeeld te worden. "Het is een beetje vroeg om nu al conclusies te trekken. Wacht daarmee nog even tot de kerst. Sinds mijn terugkeer heb ik niets onderschat, want ik weet hoe moeilijk het is om een ploeg te leiden. Dat gaat niet vanzelf, maar dit elftal heeft gewoon kwaliteiten. Dat hebben de spelers in de voorbereiding bewezen. Dat kun je niet in een paar weken tijd allemaal kwijt zijn."




Tags

advocaat brands dnjepr

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage