Transparent
Inloggen
Sluiten

Advocaat: de vaderlijke benadering heeft hier niet gewerkt

22 september 2012 10:22

Dick Advocaat kreeg de nodige kritiek in de media. Zijn benadering van de spelers zou te hard zijn. Zelf wil hij daar niets van weten, zo laat hij in het Algemeen Dagblad weten. "Mijn voorganger Fred Rutten was veel meer van de vaderlijke benadering. Die slaagde er ook niet in om PSV te laten presteren in uitduels. Natuurlijk kijk ik kritisch naar mijn eigen werkwijze. Maar tot nu toe heeft die overal succes gebracht, dus waarom zou het hier niet lukken? We moeten hier niet vervallen in allerlei praatsessies."

"Ik vind het opportunistisch om nu al conclusies te trekken. Kom rond de kerst met een oordeel en dan mag dat keihard zijn. Ik heb wel ideeen over hoe ik dit elftal beter kan laten presteren, maar daar is meer tijd voor nodig."




Tags

advocaat vaderlijke praatsessies rutten slaagde uitduels voorganger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage