Transparent
Inloggen
Sluiten

Thuis wint PSV wel: 3-0 tegen Feyenoord

23 september 2012 18:27

Het verschil van PSV thuis en uit blijft enorm. Na de tweede nederlagen in uitduels wist PSV thuis wel weer overtuigend te winnen. In het Philips Stadion werd Feyenoord met 3-0 verslagen.

De problemen bij PSV hadden duidelijk hun weerslag op het zelfvertrouwen van de spelers. De openingsfase was onrustig en onzeker van PSV-zijde. Beide ploegen wilden wel, maar er ging van alles mis. Naarmate de eerste helft vorderde kreeg PSV het duel onder controle. Verdedigend gaf het weinig weg. Aanvallend ging er veel fout, maar waren er toch kansen via Marcelo, Narsingh, Hutchinson en een schot op de lat van Toivonen.

In de tweede helft waren er aan beide kanten kansen. Waterman redde zijn ploeg van een achterstand met een knappe actie op een inzet van Pelle. Vlak daarna kwam PSV eindelijk op voorsprong. Toivonen schoot prachtig raak in de winkelhaak, onhoudbaar voor de kleine doelman Lamprou. De 1-0 was overduidelijk een bevrijding voor de PSV'ers. Ze gingen makkelijker voetballen en hadden in het vervolg geen kind meer aan Feyenoord. Eerst was het Wijnaldum die uit een vrije trap van Mertens binnenkopte. PSV had de mogelijkheden om veel verder uit te lopen. Het zou uiteindelijk 3-0 worden na een boogballetje van Narsingh.




Tags

feyenoord narsingh toivonen bevrijding binnenkopte boogballetje hutchinson kind lamprou marcelo mertens naarmate onhoudbaar openingsfase pelle uitduels vorderde waterman weerslag wijnaldum winkelhaak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte