Transparent
Inloggen
Sluiten

Toivonen: met snelle overtreding wilde ik signaal afgeven aan team

24 september 2012 06:42

Ola Toivonen maakte tot ergernis van de Rotterdammers binnen vijf seconden een overtreding op Jordy Clasie. "Met die actie wilde ik een signaal afgeven aan de rest van het team dat er gewonnen móest worden. Een type Van Bommel hadden we vandaag niet nodig, want er stonden elf spelers op het veld die alles gaven”, aldus Toivonen in De Telegraaf maandagamorgen.

"Deze zege zorgt voor opluchting. De nederlagen tegen FC Utrecht en Dnjepr waren niet dramatisch, maar leidden wel tot een beetje meer frustratie. Het belangrijkste was dat we tegen Feyenoord vechtlust toonden, dat is gelukt. Als we zondag tegen VVVVenlo met dezelfde instelling spelen, mag die wedstrijd met alle respect voor VVV geen probleem zijn."




Tags

toivonen bommel clasie dnjepr ergernis feyenoord maandagamorgen ola seconden telegraaf utrecht vechtlust vvv vvvvenlo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

babadi bakayoko bardet bayern bla boscagli bosz business crockett dest eredivisie feyenoord jong kern kroes lozano mauro oost pepi praag ruilen schouten seat skipper sparta teze til tillman utrecht voorkennis