Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV in januari naar Thailand en Indonesië, in zomer wellicht naar India

24 september 2012 21:06

PSV zal in januari een trip maken naar Thailand en Indonesië, zo meldde Peter Rovers van PSV Marketing in een vraaggesprek met Goal.com. Mogelijk volgt daarna een trip naar India. "Een trip naar India is zeker een prioriteit bij ons. Maar we moeten dit eerst commercieel zien rond te krijgen om de trip haalbaar te maken. In de voorbereiding op volgend seizoen is de eerste mogelijkheid voor zo'n trip."

Rovers was afgelopen week in India om de mogelijkheden ter plekke te bekijken. PSV heeft een samenwerking met de nationale bond en levert kennis om de jeugdopleiding in India op poten te zetten. "Ons bezoek in India maakt onderdeel uit van onze strategie om de positie van PSV in Azië te versterken. We richten ons naast India op Indonesië en Zuidoost-Azië als geheel, omdat dit ook de belangrijkste peilers zijn voor onze sponsor Philips."

Meer: Goal.com




Tags

india indonesie thailand azie rovers marketing peilers poten sponsor vraaggesprek zuidoost

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte