Transparent
Inloggen
Sluiten

[historie] Dramatische 5 minuten vorig seizoen

28 september 2012 15:23

Historisch gezien is de uitwedstrijd bij VVV een relatief gemakkelijke voor PSV. Van de afgelopen 10 afleveringen van dit affiche wonnen de Eindhovenaren 7 keer, de andere keren werd het gelijk. Voor een overwinning van de thuisploeg moeten we terug tot 12 september 1976. Vorig seizoen ligt echter nog vers in het geheugen bij veel PSV'ers vanwege een dramatische tweede helft.

VVV uit was vorig seizoen namelijk de eerste uitwedstrijd die PSV op volle sterkte kon aangaan (met bijvoorbeeld aanwinst Matavz) en die eindigde in een flinke teleurstelling. In de eerste helft waren de Eindhovenaren uitgelopen naar een 0-2 voorsprong, maar die werd direct na rust volledig verspeeld. Nog voordat een uur was gespeeld, stond het 3-2. Uiteindelijk maakte Bouma nog de 3-3 en verzachtte daarmee het leed nog enigszins. De reactie van de meeste PSV'ers naderhand was er één van verbijstering.




Tags

historie vvv affiche afleveringen bouma historisch matavz naderhand verbijstering verspeeld verzachtte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte