Transparent
Inloggen
Sluiten

Advocaat: ik moet het met deze spelers doen, zelf er in gaan staan geen goed idee

29 september 2012 08:20

Advocaat laat in De Telegraaf doorschemeren dat de ontwikkeling van het elftal hem tegenvalt. "Van spelers die op PSV-niveau spelen, had ik toch wel mogen verwachten dat het wat gemakkelijker zou gaan? En dan druk ik me voorzichtigjes uit. Maar wat kan ik nog meer doen? Moet ik er zelf in gaan staan? Dat lijkt me geen goed idee. Ik moet het met deze spelers doen. We hopen dat ze zich verbeteren. Dat geldt overigens niet alleen voor de achterhoede."

Met zijn spelersgroep heeft Advocaat over het uitsyndroom van PSV gesproken. "Alleen door wedstrijden te winnen, kun je dat doorbreken. Ik vraag geen gekke dingen in uitwedstrijden. Het enige dat ik vraag is een overwinning. Dat is niet zoveel. Je moet als speler jezelf zijn, zowel uit als thuis. Als je dat bent, breng je altijd die kwaliteiten waarom je bij PSV speelt. Het lijkt mij niet zo moeilijk, maar het schijnt bij sommigen toch anders te liggen. Toch zullen de spelers daar een antwoord op moeten vinden. Anders ben je geen kampioenskandidaat."




Tags

advocaat achterhoede gekke gemakkelijker kampioenskandidaat tegenvalt telegraaf uitsyndroom voorzichtigjes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes madueke ofwel oost overmars pepi praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat seizoenskaart skipper soccernews sparta utrecht voorkennis