Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV via hattrick Mertens en Locadia naar 0-6 uitzege in Venlo

30 september 2012 18:20

PSV heeft eindelijk weer eens een ruime zege behaald in een uitwedstrijd. In Venlo werd het 0-6 voor PSV. Mertens en invaller Locadia zorgden beiden voor drie doelpunten.

Lange tijd was het niet zo eenvoudig als de eindscore doet vermoeden. PSV begon vooral verdedigend opnieuw heel matig. VVV kreeg in het eerste deel van de wedstrijd een reeks aan mogelijkheden tegen een zwak verdedigend PSV. Aanvallend kon PSV vanaf het begin zich wel laten zien. PSV was effectiever dan de ploeg uit Venlo. Het was Dries Mertens die zijn ploeg op sleeptouw nam en met twee goals, waarbij vooral de tweede een prachtige was met buitenkant rechtervoet in de linkerbovenhoek geschoten, PSV op een veilige voorsprong zette.

Na de 2-0 kreeg PSV het vertrouwen dat het blijkbaar nodig had en was de tegenstand van VVV gebroken. In de tweede helft kon PSV verder uitlopen via invaller Locadia, de derde van Mertens en nog twee goals van Locadia. De laatste vier goals vielen in een fase toen VVV al met tien man was komen te staan Nwofor kreeg twee keer geel voor opzettelijk hands.




Discussieer mee op de forums


Tags

locadia mertens vvv hattrick dries effectiever eindscore hands linkerbovenhoek nwofor opzettelijk rechtervoet uitlopen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage