Transparent
Inloggen
Sluiten

Gerets wil niets kwijt over opstelling PSV

21 november 2001 20:09

Verslaggever: RvW

Op de persconferentie om 18.30 uur in Saloniki wilde Eric Gerets niets kwijt over de opstelling van PSV voor morgenavond. Hoewel hij wel gedachten heeft om sommige aanpassingen te doen in de speelwijze, zal dat waarschijnlijk morgen niet het geval zijn, aangezien hij vanwege het tekort aan zelfvertrouwen terug wil kunnen vallen op automatismen. Daardoor lijkt de opstelling wel voor de hand te liggen. Lucius wordt sowieso de vervanger van Van Bommel op het middenveld, dat liet gerets wel doorschemeren. De opstelling van PSV wordt daardoor waarschijnlijk als volgt: Waterreus, Ooijer, Faber, Nikiforov, Heintze, Rommedahl, Lucius, Vogel, Bouma, Bruggink en Kezman. Kezman en Vogel zouden daarmee na hun schorsing weer terugkeren in het elftal van PSV.

De coach van PSV hoopt dat morgenavond een basis zal worden gelegd voor de wederopstanding van het team. Hij liet verder weten overtuigd te zijn dat het goede voetbal van het vorige seizoen dit seizoen zal terugkeren.

Het doel in de wedstrijd tegen PAOk is volgens Gerets om tot scoren te komen. Natuurlijk is een winst erg wenselijk, maar gerets zou met een gelijkspel van 1-1 of 2-2 erg tevreden zijn, zeker gezien de problemen in uitwedstrijden waarmee PSV dit seizoen kampt.

Meer op




Tags

gerets kezman lucius vogel bommel bouma bruggink faber heintze nikiforov ooijer paok rommedahl saloniki waterreus wederopstanding

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage