Transparent
Inloggen
Sluiten

UEFA stelt PSV na 'verhitte discussie' met Napoli in haar recht over procedure kaartverkoop

30 september 2012 21:46 - SSC Napoli (ita)

Eerder maakten we al melding over het merkwaardige late moment van kaartverkoop door Napoli voor de Europa League wedstrijd tegen PSV. Het uitblijven van onduidelijkheid leidde in Napels ook tot zeer geirriteerde reacties. Zojuist publiceerde Napoli een statement over de oorzaak van de late kaartverkoop en bevestigde dat deze maandag van start zal gaan.

Napoli geeft in een verklaring aan het absoluut niet eens te zijn met de door PSV opgelegde procedure voor de verkoop van uitkaarten. Volgens de Italiaanse club zijn er dagen van 'verhitte discussies' tussen PSV en Napoli overheen gegaan, waarna Napoli de UEFA inschakelde om een andere procedure af te dwingen. De UEFA stelde uiteindelijk vandaag (zondag) vast dat PSV in haar recht staat om de gevraagde procedure af te dwingen.

De Italianen dienen een kaart via internet aan te schaffen en met een printbewijs daarvan een voucher op te halen bij het stadion van Napoli. In Eindhoven dienen de vouchers woensdag of donderdag in combinatie met een geldig legitimatiebewijs omgewisseld te worden voor een toegangskaart. De Italianen stonden er tevergeefs op dat de toegangskaarten ruim van te voren naar Italie gestuurd zouden worden, zoals volgens de club Europees gebruikelijk is. PSV staat dat vanwege de veiligheid niet toe.

Meer op SSC Napoli (ita)




Tags

napoli procedure uefa verhitte italianen geirriteerde inschakelde legitimatiebewijs omgewisseld onduidelijkheid printbewijs publiceerde statement tevergeefs toegangskaart toegangskaarten uitkaarten voucher vouchers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage