Transparent
Inloggen
Sluiten

PAOK coach roept vol stadion op tot voorzichtigheid

21 november 2001 20:18

Verslaggever: RvW

PSV kan donderdagavond een vol stadion met enthousiaste Grieken verwachten voor het duel tegen PAOK. De toegangskaarten voor het duel raakten inmiddels uitverkocht. De spanning bij de Grieken loopt inmiddels al op en de coach Bajevic maande de supporters tot voorzichtigheid aangezien de club volgens Bajevic op een 'zwarte lijst' van de UEFA staat na eerdere problemen met supporters. 'En de supporters hebben we hard nodig' aldus Bajevic op de persconferentie.

Volgens de coach moeten de Grieken houden met een PSV dat een gelijkwaardig spelletje speelt als vorig seizoen. 'Er zijn weliswaar enkele nieuwe namen, maar het spel dat ze spelen is hetzelfde, verzorgd en snel'. De coach wilde niet ingaan op een gewenst resultaat, maar liet duidelijk weten dat ze enig geluk nodig hebben om zich te kunnen kwalificeren.

Meer op




Tags

bajevic grieken paok voorzichtigheid enthousiaste gelijkwaardig maande toegangskaarten uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte