Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV: 'Niet zo eenvoudig om meer uitfans toe te staan'

1 oktober 2012 22:15 - Metronieuws.nl

Tegenover Metro reageert PSV woordvoerder Jeroen van den Berk op de protesten van de fans van het Zweedse AIK over het aantal beschikbare kaarten voor de uitclub. "Wij zijn verplicht om vijf procent van onze stadioncapaciteit beschikbaar te stellen aan uitsupporters en daaraan voldoen we. Het is niet zo eenvoudig om meer uitfans toe te laten en ik moet zeggen dat wij dat in het verleden ook nog nooit eerder hebben gedaan. Je kunt niet zomaar mensen tussen onze supporters zetten. Zeker niet nu de verkoop aan onze fans nog steeds loopt."

De AIK-fans staan bij de UEFA bekend als een supportersschare met ‘een verhoogd risico-profiel’ en dat brengt de nodige veiligheidsproblemen met zich mee.

Meer op Metronieuws.nl




Tags

uitfans aik berk metro stadioncapaciteit supportersschare uefa uitclub uitsupporters veiligheidsproblemen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte