Transparent
Inloggen
Sluiten

Vreedzaam verlopen demonstratie AIK fans tegen kaartverkoop PSV

2 oktober 2012 22:16

In Stockholm is een demonstratie van AIK fans tegen de kaartverkoop van PSV vreedzaam verlopen. De AIK fans vinden dat ze recht hebben op meer dan 1600 kaarten voor PSV-AIK. De demonstranten eisten bij de Nederlandse ambassade het naar huis sturen van de Nederlandse ambassadeur en het bevriezen van de politieke betrekkingen met Nederland.

Op foto's (zie onder meer hier) is te zien dat ze spandoeken bij zich hadden met naar Nederlands vertaalde leuzen zoals 'te zien AIK is een recht'. Een politiewoordvoerder sprak na de demonstratie van zo'n 1,5 uur over een vreedzaam en aangename bijeenkomst.




Tags

aik demonstratie vreedzaam aangename ambassade ambassadeur betrekkingen bevriezen bijeenkomst demonstranten eisten foto leuzen nederland politiewoordvoerder stockholm vertaalde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte